De samenwerking met Jeroen was ontzettend fijn, relaxt en professioneel. Hij gaat voor het beste resultaat met een scherp en kritisch oog voor details. Mede dankzij hem is Married af first Sight- Match or Mistake een succes geworden!

Suzanne BoddaertEindredactie ITV Studio Netherlands

Het is heerlijk om met Jeroen te werken. Het is een enorm gedreven en enthousiaste vakman. En dat enthousiasme weet hij perfect over te brengen op de mensen die hij traint. Hij liet een groep jonge collega’s hierdoor grote stappen zetten op het gebied van het schrijven en inspreken van voice-overs.

Lody TrepelsRedactiechef bij Omroep Brabant

He has the most iconic voice!

Nikkie de Jager-Drossaers

Het is erg fijn om met Jeroen samen te werken.
Naast een fijne stem; denkt hij graag mee, is professioneel en is hij erg flexibel.
Als productieleider wordt je hier natuurlijk heel blij van.

 

Jelle TruijenProductieleider Married at First Sight Videoland

Jeroen geeft RTL Boulevard sinds 2005 een kenmerkend, vertrouwd en onderscheidend geluid. Serieus, grappig, emotioneel alle reportages voorziet hij feilloos van de juiste tone of voice. Daarnaast is Jeroen met zijn kritische blik van onschatbare waarde voor RTL Boulevard.

Jorien van der PlasHoofdredacteur RTL Boulevard

Humor, drama of romantiek: “Jeroen weet voor elke promo altijd de juiste tone of voice te pakken. Het is zeer prettig werken met deze flexibele, professionele en gezellige voice-over!”

Rob van der GeestPromoproducer RTL

Jeroen neemt als geen ander de luisteraar bij de hand & trekt ze als vanzelf en onontkoombaar het verhaal in. Door zijn toon, de intonatie, de spannende stem. En voor mij werkt het óók zo: ik luister mee, ik treed door zijn manier van vertellen het verhaal binnen.

Ron KasEindredacteur en presentator 'Adres Onbekend', KRO-NCRV, NPO Radio 5

Met Jeroen is het altijd erg fijn samenwerken. Flexibel en professioneel! Bovendien weet hij altijd goed wat wel en niet bij ons merk past. Niet voor niets werken wij al jaren samen en is Jeroen de stem achter vrijwel al onze audio(visuele) uitingen.

GaragePark

Jeroen is deskundig, denkt actief mee en heeft een geweldige stem.

De afgelopen jaren hebben we diverse projecten samen naar tevredenheid afgerond, fijne stemacteur om mee samen te werken.

Animatiebrouwerij

Ik werk graag met Jeroen als Voice-over. De dynamiek van zijn stem brengt de tekst naar een hoger level. Daardoor komt de boodschap van mijn animaties nog beter over. En daarnaast is de samenwerking erg prettig. Samengevat: snel, goed en helder.

Martijn CornelissenIllustrator / Animator